Bij Reisverzekering Magazine is het onze missie om reizen gemakkelijk en veilig te maken voor onze reizigers. Dat is de reden, dat we onderzoek doen naar de beste reisverzekeringen en de vergelijking trekken tussen onze best gewaardeerde verzekeraars.

Wij werken alleen met de beste leveranciers, die hoogwaardige plannen, uitstekende klantenservice en hulp 24/7 noodhulp aanbieden. Check de onderstaande lijst.


Allianz Global Assistance – http://www.allianz-worldwide-partners.com/corporate/ – Allianz Global Assistance zorgt voor hun klanten, tijdens en na hun reizen. Allianz biedt een wijdt scala aan plannen om zich zo aan de behoeftes van verschillende reizigers aan te passen.


April Travel Protection – http://en.april-international.com/global – April Travel Protection verstrekt al meer dan twintig jaar reisverzekeringen. Klanten kunnen 24/7 telefonisch contact opnemen met April Travel Protection. Er is geen eigen risico voor spoedeisende medische behandelingen en hulp tijdens internationale reizen is inbegrepen.


CSA Travel Protection – https://www.csatravelprotection.com/ – Sinds 1991, CSA biedt ook een 10-daags gratis plan waardoor klanten het bedrijf kunnen leren kennen. Het bedrijf biedt topkwaliteit klantenservice met een 24/7 hotline. Hun plannen verzorgen sterke dekking en het maximaal inspelen op de behoeftes van de klant. Dat is de reden waarom diensten zoals medische kosten, bagage verliezen, vertragingen en noodgevallen allemaal behandeld worden binnen hun plannen.


Travel Guard – https://mvp.travelguard.com/ – Travel Guard is beoordeeld als een van de top reisverzekeraars, met meer dan 20 jaar ervaring. Met Travel Guard, zullen de cliënten goed beschermd zijn tijdens hun reis. Denk hierbij aan een verzekering tegen ongevallen, schade, vertraging, annulering of gestolen en verloren bagage.