Geïnteresseerd in de aankoop van een reisverzekering voor uw volgende reis? Een reisverzekering zal u helpen om zowel uw reis als uw gezondheid te dekken. Van doktersbezoeken tot noodevacuaties, heeft  een reisverzekering bewezen een ton aan voordelen voor reizigers te bieden.

Bekijk deze top 5 voordelen van een de reisverzekering.

Plotselinge geannuleerde trips

Als er ook maar de kleinste kans bestaat dat u uw reis moet annuleren, dan bent u met een reisverzekering in staat om uw investering te beschermen. U kunt besluiten om een eenvoudige annuleringsverzekering af te sluiten, deze zal u dan helpen gemaakte kosten terug te krijgen. Ondanks, dat heeft deze verzekering geen invloed op gemaakte ziektekosten. Deze verzekering helpt een reiziger ook bij situaties als, het uitvallen van vluchten, verwonding, ernstige ziekte en andere onverwachtse gebeurtenissen.

Emergency Evacuatie & Bijstand

Reizen naar afgelegen gebieden waar de medische klinieken niet beschikbaar zijn zal de kans op gevaarlijke situaties verhogen. Dat is de reden waarom een reisverzekering vervoer zal faciliteren naar de dichtstbijzijnde medische instelling.

Reisverzekeringen dekken de kosten van medische noodhulp. In alle te bedenken gevallen.

Gemiste vlucht

Reisverzekeringen dekken tevens gemaakte kosten, door een geannuleerde terugvlucht. Denk hierbij aan gemist salaris, hotelkosten, verblijfskosten en ga zo maar door.

Persoonlijke bagage

Reisverzekering dekt uw persoonlijke bagage en de items die u meeneemt. Er zijn meestal limieten voor een maximale claim evenals restricties voor bepaalde items. Er zal meestal een limiet voor het vergoede geldbedrag in de polis worden opgenomen.

Bent u van plan een reisverzekering af te sluiten voor uw volgende reis? Wat zijn uw gedachten over de voordelen hierboven? Reageer hieronder en deel je mening met ons!

Infographic by: finder.com.au
5 Voordelen van een reisverzekering